XARXES EDUCATIVES


logo coordinadora 0-12 def 1.jpg
 

Coordinadora 0-12

La nostra escola forma part de la Coordinadora 0-12, una coordinació d'escoles públiques a nivell de Catalunya que té per objectiu garantir que la veu dels centres educatius tingui la presència necessària en tots els àmbits de la societat. 

+ info

logo aprenem en xarxa def.jpg
 

Aprenem en Xarxa (AEX)

L'escola participa d'aquesta iniciativa on les escoles i instituts del Poblenou sumen esforços per la innovació. Es tracta de posar en valor els punts forts de cada centre per fer crèixer la qualitat del sistema educatiu del barri.

+ info

logo escola nova21 def.jpg
 

Escola nova 21

Escola Nova 21 proposa una transformació del sistema educatiu per tal que s’actualitzi dins el marc d'escola avançada. L'escola Fluvià som un dels centres de referència d'aquest projecte.

+ info

 

ALTRES


Projecte col·laboradors

L’escola acull persones que vulguin fer voluntariat al centre. Tenir a les famílies dins el projecte ens fa crèixer com a comunitat d'aprenentatge. 

+ info

MercArt

És un projecte que va néixer amb la intenció d’apropar els infants al món de l’economia social a la vegada que posàvem en joc els valors de la cooperació amb entitats sense ànim de lucre. 

+ info

L'espai natural

L’escola disposa de la cessió temporal d’un espai de 2.000m2 on havien estat ubicats antigament els barracons. Una comissó mixta formada per famílies i mestres treballa per donar-li un lloc a la natura dins l'escola.

+ info

 

Projectes artístics

L’escola Fluvià té la mirada posada en l’art contemporani, en les arts escèniques i en el llenguatge audiovisual.  Hem establert convenis de col.laboració amb diferents entitats i participem de projectes col.lectius.

+ info